Top

Camping Esterel Caravaning

Estérel Caravaning bevindt zich aan de Cote d’Azur, te midden van een bosrijk en bloemrijk landschap. Het biedt een vredige en landelijke setting. Op slechts 9 km afstand vind je het strand van Fréjus. Laat je verwennen door zon, zee en zand, omgeven door indrukwekkende bergen. Een perfecte vakantiebestemming voor alle leeftijden!

Wateractiviteiten bij Estérel Caravaning:

De camping heeft een indrukwekkend zwembadgebied dat helemaal in jungle-stijl is ingericht. Kinderen kunnen zich vermaken te midden van apen en boomstammen. Bij het zwembad vind je een overdekt peuterbad, grenzend aan een zonneterras direct naast het restaurant en de bar. Bezoekers kunnen gebruik maken van de kosteloze ligstoelen en parasols. Voor extra plezier is er een waterspeelzone in het kinderbad

Voorzieningen bij Camping Estérel Caravaning:

Bij Estérel Camping kunt u genieten van heerlijke Provençaalse maaltijden in ons restaurant. Neem plaats in de bar of op het terras voor een verfrissend glas wijn, terwijl de jongeren zich uitleven in het zwembad. Voor de actievelingen hebben we diverse sportterreinen, een squashbaan, mogelijkheden voor boogschieten, tafeltennis en een jeu de boules veld. Gedurende vakantieperioden biedt ons animatieteam volop entertainment voor alle leeftijden, inclusief avondshows, bingo, cabaret en theater. De jongste gasten kunnen zich ook vermaken in de kinderdisco en de kidsclub.

Omgeving Camping Estérel Caravaning:

Geniet u vanuit uw luie stoel van de mooie bergrijke omgeving en van een goed glas wijn. In de buurt van de camping zijn er volop mogelijkheden voor het maken van uitstapjes. Brengt u eens een bezoek aan Fréjus, Cannes of St. Tropez.
0