Top

Camping de Lyon

Bent u op zoek naar een geschikte stop tijdens uw doorreis naar het zuiden van Frankrijk, Spanje of Italië? Camping de Lyon, gelegen in het pittoreske Dardilly net boven Lyon, biedt een ideale tussenstop dichtbij de snelweg. De Route du Soleil slingert zich langs de camping, waardoor reizigers met gemak hun reis kunnen vervolgen.

Eenvoudige Bereikbaarheid

Het bereiken van de camping is een fluitje van een cent. Volg de A6 vanuit Mâcon en Villefranche-sur-Saône en u wordt haast naar de campingpoorten geleid. Kies afslag 33, richting Porte de Lyon, en binnen een kilometer bereikt u uw bestemming. Volg simpelweg de wegbewijzering en rij zo de camping binnen, waar vriendelijk personeel voor u klaarstaat.

Een Natuurlijk Verblijf

Ondanks de nabijheid van de snelweg, biedt de camping een rustgevende groene omgeving. Onder hoge bomen vindt u schaduwrijke plekken waar het verkeersgeluid ver weg lijkt. Echter, houd er rekening mee dat het onderhoud enige aandacht verdient. Toch vormen de natuurlijke omgeving en de beschutting een prettige combinatie voor een korte stop.

Voornamelijk voor Doorreizigers

Camping de Lyon trekt voornamelijk doorreizigers aan, die na een vermoeiende rit een rustpauze willen inlassen. En waarom zou u niet overwegen om een extra dag te blijven en Lyon te verkennen? Voor een uitgebreide kampeervakantie is deze plek wellicht minder geschikt, gezien het beperkte aanbod voor kinderactiviteiten.

Verfrissende Afsluiter

Na een dag op de weg of in Lyon zelf, kunt u genieten van een verfrissende duik in het ruime zwembad van de camping.

Kortom, voor doorreizigers op zoek naar een comfortabele tussenstop nabij Lyon en langs de Route du Soleil, is Camping de Lyon in Dardilly een uitstekende keuze!

0