Top

Camping de la Grappe Fleurie

De unieke ligging tussen de wijnvelden

Geniet van het kamperen te midden van de wijnvelden van Beaujolais op camping La Grappe Fleurie. Gelegen in de prachtige zuidelijke regio van de Bourgogne, is deze camping een oase van rust slechts zestig kilometer boven Lyon. In de buurt van het pittoreske dorpje Fleurie, biedt het de perfecte mix van landelijke charme en moderne voorzieningen.

Speciale accommodaties voor een uniek verblijf

Kies voor een traditionele kampeerervaring onder schaduwrijke bomen of kies voor iets bijzonders en overnacht in een authentiek wijnvat. Ongeacht je keuze, het overdekte en verwarmde zwembad is een hit bij de kinderen, terwijl de volwassenen kunnen genieten van de onmisbare wijnproeverijen.

Een overzichtelijke camping midden in de natuur

De ruime toerplaatsen zijn zorgvuldig gerangschikt voor gemak en privacy, met volle heggen die elk stukje groen afscheiden. En voor de beste uitzichten? De buitenste rij toerplaatsen biedt een panoramisch uitzicht op de uitgestrekte wijnvelden.

Diverse accommodatiemogelijkheden

Of je nu op doorreis bent of voor een langer verblijf kiest, La Grappe Fleurie heeft iets voor iedereen. Van chalets en cottagetenten tot de unieke wijnvaten – er is een accommodatie die bij jouw vakantiestijl past.

Genieten van de faciliteiten op de camping

Maak een duik in het verwarmde zwembad, perfect voor zowel ontspanning als actieve baantjes trekken. Ook aan dagelijkse behoeften is gedacht: vers stokbrood is beschikbaar bij de receptie en een foodtruck zorgt voor heerlijke pizza’s in het hoogseizoen.

De charme van de Beaujolais-wijnstreek

Ervaar de authentieke smaak van de Beaujolais in een van onze wekelijkse wijnproeverijen. En voor wie er geen genoeg van kan krijgen, zijn er tal van sfeervolle restaurantjes in Fleurie om verder te genieten.

0